ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Ε.Κ.Π.Α.

Tuesday 07 Δεκεμβρίου 2021
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Ε.Κ.Π.Α.

Με ιδιαίτερη επιτυχία, στο περιθώριο της τελετής υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, πραγματοποιήθηκαν στις 7-12-2021 τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού bazaar, που διοργανώνει η Μ.Κ.Ο «Αποστολή» σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στον ανακαινισμένο Β΄ όροφο της Θεολογικής Σχολής Αθηνών. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία δύο εγνωσμένου κύρους φορέων που σκοπό έχει να συνδράμει τους αδύναμους συμπολίτες μας εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μελέτιος - Αθανάσιος Δημόπουλος, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών κ. Χρήστος Καραγιάννης, οι Πρόεδροι των δύο Τμημάτων Σεβ. Μητροπολίτης Κρήνης και Έξαρχος Μελίτης κ. Κύριλλος Κατερέλος και η κ. Ιωάννα Στουφή - Πουλημένου, ο Διευθυντής της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» κ. Κωστής Δήμτσας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών κ. Ιωάννης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Διαχειρίσεως και Αξιοποιήσεως της περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαος Θωμαΐδης, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό και πλήθος φοιτητών. 

Μία σειρά από βιβλία, βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα, χριστουγεννιάτικα είδη, ενδύματα, υποδήματα και αρώματα – καλλυντικά μαζί με δημιουργίες των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών αποτελούν μία πλούσια συλλογή, η οποία δεν απευθύνεται αποκλειστικά στην πανεπιστημιακή κοινότητα του ΕΚΠΑ, αλλά σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν το έργο της Μ.Κ.Ο. Αποστολή και του ΕΚΠΑ για την ανακούφιση των οικονομικά και κοινωνικά αδυνάτων.